Blokhut - standaard

De inrichting van de standaard blokhut is knus en warm met een eethoek, zitbank en keukenblok waar u zelf een maaltijd kunt bereiden. U slaapt op tweepersoonsbedden in de slaapnissen en er is een eenvoudige badkamer met douche en toilet. De blokhut wordt verwarmd met een gaskachel.


60,- euro per nacht
4-persoons blokhut  


- Toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n
- Borgsom €50,- per blokhut
- Linnengoed €12,50 p.p. ( dekbed + kussen aanwezig )

Blokhut - Plus

Deze blokhut is een makeover van de blokhut standaard. De blokhut heeft een modernere uitstraling gekregen en is voorzien van een comfortabele en knusse zithoek, een eethoek en een keukenblok waar u zelf een maaltijd kunt bereiden. In deze blokhut is ook een eenvoudige badkamer aanwezig met douche en toilet. De blokhut plus biedt u net dat extra stukje comfort.


75 euro per nacht
4-persoons blokhut 


- Toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n
- Borgsom €50,- per blokhut
- Linnengoed €12,50 p.p.  ( dekbed + kussen aanwezig )

Blokhut - extra

De inrichting van de blokhut-extra is vergelijkbaar met die van de blokhut standaard, maar dan net wat comfortabeler en ruimer. Zo heeft u ook een tv tot uw beschikking en is er een open gashaard aanwezig die niet alleen voor warmte zorgt, maar ook voor een knusse en gezellige sfeer. In deze blokhut vindt u ook een eenvoudige badkamer met douche en toilet en een keukenblok waar u een maaltijd kunt bereiden met een magnetron. 


85 euro per nacht
4-persoons blokhut

- Toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n
- Borgsom €50,- per blokhut
- Linnengoed €12,50 p.p. ( dekbed + kussen aanwezig )

Scandi Suite

Onze meest luxe blokhut met ruime luxe badkamer met bubbelbad, regendouche en vloerverwarming. U slaapt op een heerlijke box spring en de flat screen draait standaard Netflix af. Er is airco aanwezig en tevens een gezellig koffie hoekje waar een modern espresso-apparaat tot uw beschikking staat. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in ons restaurant.


Prijs € 150,- voor twee personen inclusief ontbijt

Blokhut - romantiek

Een van onze blokhutten hebben wij speciaal ingericht voor een romantische overnachting.
Bij binnenkomst staat er een heerlijke fles prosecco voor u klaar. Proost op het leven en de liefde op uw eigen veranda, of in het in de vloer verzonken bubbelbad. U slaapt in een hemelbed onder het Noorse woord voor liefde, “kjaerlighet”. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in ons restaurant.

Prijs € 125,- voor twee personen

Aanvullende zakken voor uw overnachting

Aanvullend op uw boeking

Linnenpakket (dekbed, overtrek, onderlaken, kussensloop en handdoek) €12,50
Huisdier (per blokhut 1 huisdier toegestaan) €7,00
Kinderbedje €15,00
Fietsen €10,00
Sup huren (per uur)
€10,00
Schoonmaakkosten (optioneel) €25,00

Gastbeoordelingen

We horen graag wat u van het verblijf vindt