• Trouwen bij Scandinavischdorp

    Een bijzondere Trouwlocatie

    Voor een bijzondere dag

Vrijblijvend contact 050 525 6867 of stuur een e-mail

Een prachtige trouwlocatie direct gelegen aan het paterswoldsemeer.

Scandinavisch dorp

Trouwlocatie in Groningen

De dag waarop jullie elkaar het ja-woord geven is een bijzondere dag: de mooiste dag van jullie leven, een dag waar jullie al heel lang naar hebben uitgekeken. Beleef deze onvergetelijke dag in het Scandinavisch Dorp.

Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn van de gemeente Tynaarlo is het mogelijk om jullie bruiloft van begin tot eind op unieke wijze te vieren in het Scandinavisch Dorp. Wij hebben meerdere zalen beschikbaar waar de officiële plechtigheid in gepaste sfeer kan plaatsvinden, en bij mooi weer kan dit ook in onze tuin. Om jullie dag onvergetelijk te maken willen we graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken. Wij hebben al heel wat huwelijksfeesten mogen organiseren en we denken graag mee. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en om een goede indruk te krijgen van de speciale sfeer in het Scandinavisch Dorp.

Tip

Boek na je huwelijksfeest de Romantische Blokhut! Bij binnenkomst staat er een heerlijke fles prosecco klaar. Proost op het leven en de liefde op de veranda, of in het in de vloer verzonken bubbelbad. Jullie slapen in een hemelbed onder het Noorse woord voor liefde, “kjaerlighet”. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor klaar in ons restaurant.

Scandinavisch dorp

Van klein tot groot

Van een intiem feest tot een grote partij, wij hebben ruimte voor een trouwerij met maximaal 400 gasten met optioneel:

  • Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Tynaarlo op locatie.
  • Rondvaart over het Paterswoldsemeer.
  • Bruidstaarten (banketbakkerij Rodenburg, Haren).
  • Verzorging van bruidsboeket tot uitgebreide bloemen aankleding van de zaal.
  • Trouwfotograaf.

Scandinavisch dorp

Heerlijk eten en drinken

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Wilt u een buffet, een intiem diner of een barbecue? Wij denken graag met u mee om uw dag onvergetelijk te maken.
Meer informatie
Scandinavisch dorp

Overnachten

Feesten tot in de late uurtjes? Geen probleem! Uw gasten kunnen overnachten in een van onze blokhutten. En speciaal voor het bruidspaar hebben wij de romantische blokhut.
Meer informatie

Gastbeoordelingen

We horen graag wat u van de trouwlocatie vindt